Godmorgon mitt i natten

Publicerat: 26 november, 2008 i Uncategorized

Sleepless in Ulfsby, part 2097…
Fattar inte vad det är men nu har jag vaknat 0250 flera nätter i rad. Har försökt somna om i en timme nu men det går inte, så lika bra att stiga upp! Tänkte jag skulle berätta lite vad jag håller på med på med förutom lagtinget just nu. Lagtinget tar iochförsig en hel del tid förtillfället, men det finns ju tidiga morgnar, kvällar och nätter kvar av dygnet så vill man få mycket gjort så går det ändå :O)

Jag har börjat importera lite grejjer direkt ifrån tillverkare i SydKorea och Kina. Det första som kommer hem just ifrån SydKorea som jag väntar på är 5000 arbetshandskar (!) Det är inte vilka handskar som helst utan världens starkaste handskar, tillverkade i bla Kevlar, som är fem gånger starkare än stål men inte nog med det, det kommer även handskar tillverkade av Dyneema, vilket är ännu starkare än Kevlar. Dyneema är en fiber som nästintill är på gränsen till omänskligt, lite space-aktigt! Berättar mer när handskarna är på ön. Kommer börja sälja dom under namnet KlintGlove :O) Mer på http://www.gloves.ax inom kort.
Inte nog med det, har även beställt några Teleskopstegar ifrån Kinas största stegtillverkare, men det berättar jag mer om en annan gång… Trodde du att jag slutade där, nä naturligtvis inte, har även andra lite roligare grejjer på gång men det berättar jag inte om förrän jag vet om jag får till det!
Godmorgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s