Min blogg i Natten

Publicerat: 10 oktober, 2008 i Uncategorized

Ja vad ska man säga, igår steg jag upp 0500 och började jobba, höll på hela dagen, hann inte ens med middag utan det vart en äcklig korv på Select kl 2000 efter att jag varit koferencier på Ö-spels mötet. Inte nog med det utan efter det stack jag till Taxi-stationen igen och kaklade ett kök, kom hem lite efter 2200. Trött, slut och snorig gick jag och la mig för att glo på TV en stund, såg debatten med Janne Josefsson och Blondinbella, måste säga att han gjorde bort sig och hon vann! Men det är en anna sak. Somnade vid 24 och vaknade första gången 0200, insåg att jag behövde sova mera, svängde på huvudet och somnade om, vaknade 0430 klarvaken. Har nu läst igenom tidningarna och inser att det väl är lika bra att börja den här dagen också, vad är det att vänta på.

Idag börjar jag dagen i möckelö, kl 0900 har jag träff med den åländska delegationen i Nordiska rådet och sen skall jag försöka få upp en trappa till Taxi-stationen så att dom kan flytta in imorgon. Är inte klar ännu, har en del att göra men skall försöka hinna bli färdig, imorgon kl 1600 går planet till Peking!
Godmorgon

kommentarer
  1. steelfm skriver:

    Hejhej, Tack för det men inte är det så märkvärdigt, jag gillar att hålla på. Skulle vara skönt att sova lite mer någongång i månaden dock :O)hejsvejs

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Anonymous writes:Det är folk som dig som driver ett samhälle framåt, en riktig entreprenör är vad du är. Keep up the good work! och ha en trevlig resa.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s