Jag vet!

Publicerat: 2 oktober, 2008 i Uncategorized

Jag har en väldigt dåligt uppdaterad blogg, jag vet. Tyvärr så har jag inget annat försvar än att jag har lite för mycket att göra just nu, jag vet, inget bra försvar för ärligt talat hur länge tar det att skriva ner några rader. Inte länge.
Det som tar min tid just nu är att jag som bäst håller på att bygga klart en Taxi-station, det är så att JomalaTaxi skall flytta till en lokal i min nya hall i Möckelö, den måste vara klar före nästa lördag för då sticker jag till Peking, Tokyo & Hongkong, lovar berätta mer om det inom kort (!)
Något annat som är på G är att jag skall vara konfrancier på Rosabandet galan på arken, känner att jag måste ta mig lite tid att förbereda det också, men det går säkert bra.
Ananrs skall jag på möte imorgon (fredag) med Ålandsfiskare och hamnnämnden, som du kansek läst så har det varit lite Cirkus angående lite mankemang där nere, återkommer om det, också.
Hejsvejs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s