Förra veckan gick i arbetets tecken

Publicerat: 28 april, 2008 i Uncategorized

Förutom det jobb som jag utförde i lagtinget och på radion, så jobbade jag ca 80 timmar på taket i Möckelö, det är ganska mycket jobb på en vecka det… Nu kan det dock regna bäst det vill, taket är på, isoleringen på plats och så även huven, kvar att göra är hängbrädor, takfötter och hängrännor.
Idag var bror min och jag och kollade lite på den lokal i sittkoff som radion skall hyra ett halvtår eller så. Måste bygga två studios och två arbetsplatser där….skall vara klart till måndagen den 19:de maj. Så förutom allt som skall göras på bygget i Möckelö så skall även det fixas, det finns med andra ord mycket att göra :O)
Kan nämna att jag har en ordetlig bondbränna, ansiktet och armar är bruna som en infödd afrikan medans händer och kropp är vita som en blek finnes.
Här kommer en bild ifrån taket i lördags, taget av Micke Aaltonen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s