lite bilder som lovat

Publicerat: 22 februari, 2008 i Uncategorized


Det gick inte som planerat idag, det blåste för mycket, en liten olycka inträffade, en plåt blåste iväg och skar nästan av ett finger på herr Lundberg, vill du se en bild på det så kommer det här sju stygn och tack alla skattebetalare för att ni finns.
Nu är det fredageftermiddag och jag är på väg hem, skall en sväng till Helsingfors imorgon eftermiddag och bara njuta av livet ett dygn, det är Evas födelsedagspresent i år, vi sticker 1620 med AirAland (då kan jag jobba hela dagen) och så är vi borta imorgon och kommer hem med morgon planet på måndag (så man kan gå på jobb igen) Det kallar jag effektiv vintersemester :O)
Trevlig helg

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  Boutros writes:Fast om du inte sover kan dy få va Tyler Durden i min blogg nästa vecka!!

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Petter writes:

  eeeewwwwww. äckligt!Men du, är det inte dags att gå och kolla den där sömngrejen? Kanske är det protein du behöver, nåt enzym du har för mycket av eller nåt sånt… Eller du kanske får nån svag tablett som hjälper dig förbi halva natten i varje fall.Du kanske få göra en sån där häftig sömntest! Kan ju vara värt ett radiorep. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s