202 TACK

Publicerat: 22 oktober, 2007 i Uncategorized

Ett jättestort tack till alla mina 202 väljare, måste säga att jag är överväldigad. Nu gäller det bara att regeringsförhandlingarna går vägen så att vi kommer med i regering, det finns några alternativ så det kommer bli intressanta veckor. Vill tacka både mina gamla och nya väljare, eftersom Mika, Donny & Gunnar ställde upp i detta val så försvann ganska många av mina väljare till dom vilket i sin tur betyder att jag fått väldigt många nya som tror på mig. Det tycker jag är fantastiskt roligt. I de tre val jag ställt upp så har jag gått från 96 röster i det första till 134 i det andra till nu 202 röster. Återigen 202 stora tack! Jag ska ge järnet de kommande åren! Är du en av mina väljare, tveka då inte att höra av dig om du finner något du tycker är fel, orättvist eller om det är något jag kan göra för dig i lagtinget, utan dig vore jag inte där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s