Ryggskott

Publicerat: 1 oktober, 2007 i Uncategorized

Jag har fått ryggskott. Började smyga sig på i fredags och nu är det riktigt illa. Skall lägga mig och vila ikväll och käka lite monsterpiller, fick några av svärfar… Han har haft några hjärnblödningar och har koll på det där med piller som funkar.

Så idag blir det ingen propaganda-TV, förstod dock att Skämt i Veckan hade på ÅlandsRadio har skojjat om mig lite, hörde det inte själv men om någon gjorde det kan ni väl berätta vad dom sa. Dom brukar inte vara så snälla med mig men det är kanske förståeligt :O)

By the way, ryggskott kan vara väldigt farligt, Olof Palme dog av det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s