Propaganda-TV näringslivsfrågor

Publicerat: 25 september, 2007 i Uncategorized

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  Minimalist, the writes:

  Om någon hade utrett hur stor personal det krävs för att driva en radiostation och använt, tja låt oss säga en station i vår närhet (vi kan t.ex. säga Ålandsvägen) så hade de också kommit fram till konstiga siffror. Det måste gå att göra det smartare och billigare! Platt skatt är en bra början. Det finns säkert andra sätt, och framför allt så gör kravet på light-administration att vi tvingas skapa ett enkelt och överskådligt skattesystem. Bara hemåt tycker jag!Någon ÅF:are hävdade att Liechtenstein har 5 (fem) personer som har hand om all bolagsbeskattning. Nu är jag allmänt skeptisk till sånt man hör från ÅF:are (önsketankefaktorn är lite för hög för min smak), men de kan ju i sin tur ha hört det från någon med lite trovärdighet.

  Gilla

 2. steelfm skriver:

  Det tror jag säkert det, att antalet skattetjänstemän ökar från de vi redan har idag, bland annat just därför förspråkar jag en platt-skatt. Alltså att systemet inte behöver vara lika komplicerat som det är idag.Jag tror dock på att fördelarna är större och att vi vinner mer på att ta över beskattningen än att inte göra det.

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Anonymous writes:

  Om Åland tar över skattebehörigheten från riket kan antalet landskapsanställda komma att öka med långt över 100 personer. Det framgår av landskapets senaste rapport om skattefrågan. Hur stor personalstyrka som behövs och hur mycket detta skulle kosta Åland går inte att säga med exakthet. Kostnaderna beror bland annat på hur komplicerat skattesystem man inför, hur skatteuppbörden organiseras och hur många skatteexperter som måste anställas. Färöarna används i jämförelsesyfte och där arbetar 140 personer vid skatteförvaltningen. Om en dryg vecka väntas en ny skatterapport från den parlamentariskt tillsatta skattegruppen som utreder skattebehörigheten

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s