Sitter på jobb i det fina vädret

Publicerat: 16 juli, 2007 i Uncategorized

Eftersom jag tillbringar dagarna i plåtverkstan nu så måste pappers/kontors/administrations-jobb göras på kvällarna, har just betalat räkningar för 10000e och nu sitter jag och gör musiken för steel och soft för den kommande veckan. På fredag skall vi sända ifrån torget och jag tänkte börja bygga ett radiotorn imorgon, bror min Johan har lovat hjälpa till så runt 1700 är det dags. Sen skall allt kopplas och förhoppningsvis fås och funka också, men det är på fredag det börjar, vi startar sändninarna först kl 11. Oavsett när man börjar koppla så brukar det inte funka förrän typ fem minuter i, varför det är så har jag försökt förstå nu i tio år men inte kommit fram till ett svar. Så jag har lärt mig nu att inte börja för tidigt för då får man jobba ihjäl sig, det funkar aldrig före fem minuter före direktsändningen iallafall.

ps. Det finns lite nya bilder ifrån bröllopet och steelfm:s kalas under "photos" nu, ifall du missat det, nu skall jag jobba vidare, hejsålånge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s