Tillbaka hemma på holmen.

Publicerat: 10 juni, 2007 i Uncategorized

Igår var det full fart efter att vi kom iland med Ålandsfärjan, stack till Budbilservice och hämtade en kylbil för att sedan låna en nyckel till Ålandsbagarn för att hämta en 700personers tårta. Den tårtan bjöd vi alla ålänningar och turister på som kom till torget igår. Det var ju Ålandssjälvstyrelsedag igår. Idag har jag hållit på 12 timmar ute med poolen som vi införskaffade, måste säga att skulle vi haft ett Bauhause på ön skulle jag tagit med mig alla pinnar och slängt upp dom på disken och skrikit "Vad är detta för skit!!! Krokigt och besvärligt, tur att man är en spåntupp och att jag fick hjälp av bror min, skruvtvingar och våld har nu dock slagit ihop allt, tog dock minst dubbelt för lång tid mot vad det skulle ha gjort med rakt virke. Imorgon kommer några bilder på allt, men såhär ser poolen i annonsen (fast utan tappa)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s