Lagting idag igen…

Publicerat: 16 april, 2007 i Uncategorized

Vilken helg, fantastiskt väder och mycket gjort hemma på huset. I lördags klockan 10 kom Fredrik Lundberg över och vi satt igång och riva ner byggställningen som stått i tre år på baksidan av huset och flyttade den till den södra sidan. Ställningen skall inte vara där lika länge, det har jag lovat Eva…
Håller som bäst på att byta fasaden och fodren runt förnstren på huset, fick faktiskt en hel del gjort även om det slutade i lördags med att bastun eldades upp och vi satt och joddlade till sent på natten….:O)
Igår hann jag med en tur med V-rod:en också, vilken sommardag i mitten av april, det får vi tacka den globala uppvärmningen för!
Vill du kolla vilken lista vi har i lagtinget idag (den är gedigen) tryck här>>http://dokument.lagtinget.ax/sok/fr_main.php?iVal=5&sLink=http://dokument.lagtinget.ax/plenum/2003-2007/2007-04-16/FL20070416-1300.htm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s