Framme i Austin, Texas

Publicerat: 17 oktober, 2006 i Uncategorized

Varit uppe i 25timmar nu, skall snart ga och lagga mig, faktiskt lite sliten. Resan hit gick bra men det ar lite langt borta. Traffade en gubbe som skulle till Florida som ville bli min kompis, en amerikan som heter Bob men jobbar som kock i Jonkoping. Berattar mer om honom en annan gang. Pa planet over atlanten satt det i samma rad som mig ett svenskt par som var tokiga i Yazzy, till en borjan var det ju lite gulligt med efter tre timmar skakande tarningar, bort tappade tarningar och jubel skrik nar yazzy:n kom kan bli lite tjatigt… nu skall jag ga och lagga mig ar helt slut, godnatt eller godmorgon for klockan ar 0630 hos dig.

kommentarer
  1. steelfm skriver:

    Hejhej, Erik har gift sig och vantar barn. Jag halsar till honm fran dig, skot m dig Micke, hejsvehs

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Micke G writes:Det aer en laaaaaaang resa…. Jag floeg nyligen till Texas fraan Singapore…. Tog foerst 17 timmar till LA och sen 7 timmar till Houston… Ha det saa skoj "over there" och paa snart aaterhoerande….P.s. Din bror "hotar" komma ner till Singapore igen…. 8'e gaangen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s