Vill tycka synd om mig själv lite

Publicerat: 20 september, 2006 i Uncategorized

Det är inte ofta jag brukar gnälla men jst nu känns det lite tungt, åkte på jobb kl 0700 igår (igen) och kom hem 2330, hann inte ens med middag. Kände att det inte riktigt var bra i kroppen men valde att nonchalera det men insåg när jag kom i säng att febern var ett faktum. Har legat hela natten och svettat ner sängen. Sov två timmar mellan 05 och 07 och nu är det full fart igen.

Ja, jag vet jag ska inte gnälla, det är självförvållat men ibalnd vill man bara tycka lite synd om sig själv. Pappersjobb nu till kl 10, sen träff med en lobbygrupp (ålands fiskodlarförening) som vill berätta hur dom ser på miljökraven som LR ställer på dem. Klockan 11 kommer agenda21 och vill lära oss veta hut. Kl 12 gruppmöte. Kl13 plenum, som troligtvis pågår hela kvällen och jag har några grejjer jag ska ta upp i lagtinget idag, känns lite tungt just nu men det ska nog ordna sig, men sen vill jag hem till soffan!

Sköt om er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s