Förkyld så in i norden

Publicerat: 18 september, 2006 i Uncategorized

Halloj,

Gick till sängs efter valvakan igår och insåg att jag blivit ordentligt förkyld, låg i feber hela natten och som du vet så finns det ingenting i världen som är värre än en gubbe som är förkyld. Graviditet är ingenting mot en kille som är förkyld….:rolleyes:

Sitter just nu på lagtinget och har just hållit ett anförande angående landskapsrevisorernas berättelse, vill du läsa det finns det snart på min hemsida frille.com. Det handlade om hur landskapsregeringen missköt avvecklingen av fiskeriverksamheten på Åland, det tråkiga var att näringsminister Strand valde att dricka kaffe i kafferummet istället för att argumentera mot mig. Han visste förståss att han skulle förlora debatten och sålunda valde han en lättare utväg, att inte närvara…

Hejsvejs

kommentarer
  1. anonymous skriver:

    Anonymous writes:Kul att du börjat med en blogg och blir lite aktivare på din hemsida. kört hårtM_M

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s