Skulle prata om parlamentarismen idag

Publicerat: 18 november, 2009 i Uncategorized

Sa flera gånger igår och i repliker idag att jag skulle prata om parlamentarismens vara eller inte vara i mitt nästa anförande. Tyvärr så fick jag inte taltur förrän klockan vart fem och talmannen klubbade av debatten, däremot så ploppade Runar Karlsson upp som gubben ur lådan på eftermiddagen och slängde ur sig att han tyckte man borde ha en samlingsregering….
Ålands radio nappade direkt på det och kallade honom på intervju, de passade också på att fråga Johan Ehn & lantrådet vad de tyckte. Tror du att dom tog kontakt med mig? Naturligtvis inte!
Hade två A4:or om detta men nu känns det lite torftigt att börja prata om det imorgon… men så där är det. Huvudsaken är att systemet debatteras för som det är nu är enligt mig inge vidare. Säger lite kort om det imorgon men bara en bråkdel. Nu skall jag jobba lite med mina andra uppgifter, radio/plåt och expansioner.
Hejsvejs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s