inte klokt hur mina dagar är just nu

Publicerat: 14 december, 2007 i Uncategorized

Steg upp tidigt, stack till bygget och fixade lite, klockan 0905 hoppade jag i bilen och körde hem för att duscha för att därefter vara i tid till lagtinget kl 0930, jag fixade det. Nu är klockan mitt på dagen idag och jag skall fixa med lite beställningar och tullpapper som ligger efter och klockan 1530 skall jag sammanställa AMS-toppen för att leverera Ålänningarnas topplista klockan 1600.
Återkommer senare ikväll
hejhej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s