Budgetdebatten är igång i lagtinget

Publicerat: 14 november, 2007 i Uncategorized

Klockan 0930 började behandlningen av 2008 års budget, den här inledande debatten kommer pågå till fredag kväll. Just nu är det gruppanföranden som gäller och jag tänkte gå upp om en stund och gå igenom lite grejjer eller kanske det först blir imorgon, vet mer om en stund.

En helt annan sak, medierna på Åland är upprörda över att vi bara har killar som sänder i radion på Steelfm just nu. Lite roligt tycker jag det är, ingen reflekterar över att det bara är kvinnor som är heltidsanställda hos oss och att vi har betydligt färre manliga reklamröster än kvinnliga. Inte lätt att göra alla nöjda :O)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s