Jag har börjat gå ner i vikt

Publicerat: 21 november, 2007 i Uncategorized

Nu är det den tiden på året igen när byxorna börja spänna, det är jobbigt att sätta på sig skor och sockor samt konditionen är sämre än någonsin. Jag började i förrgår gå ner i vikt…eller iallfall inte dricka öl, käka chips & godis, samtidigt… Jag har klarat mig ifrån det två dagar nu och inte nog med det, jag var ut och gick en halvtimme i måndags och cyklade på min motionscykel 30 minuter igår. Idag käkade jag en sallad till lunch så har det inte skett något radikalt imorgonbitti när jag ställer mig på vågen så blir jag förbannad :O) Vägde lite drygt 113kg i måndags… inte klokt!

Jag har faktiskt dokumenterat min upp/ner gång i vikt sedan typ 2000 med ojämna mellanrum, hittade den exelfilen hemma igår kväll, skall lägga upp den så du får se på något roligt/skrämmande, inte klokt hur man behandlar kroppen egentligen.

Tyvärr kommer ju julen snart emot och det är en tid som jag brukar öka ordentligt i vikt, men jag kan ju inte låta bli att göra något nu bara för att jag skall käka en massa om fem veckor, så nu skall kroppen i form! Håll tummarna att det funkar den här gången

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s