Skomakare bli vid din läst.

Publicerat: 4 december, 2010 i Uncategorized

Har aldrig gillat det ordspråket, mycket Jantelag och Luther över det. Klintens Plåt, Klint Rent, Steel, Soft & Mixmegapol, Blomstringe och nu senast Sushifabriken och för att inte tala om Lagtinget. Kan väl säga att en 37 timmars arbetsvecka inte riktigt räcker till… Eva börjar dock tröttna lite på mig och sa att nu får det räcka en stund innan du drar igång något nytt projekt. Hon har kanske rätt… Måste dock säga att utan Eva skulle det inte bli mycket av någonting, hon är en klippa som stöttar men även orkar argumentera emot mina idéer, bra som dåliga.

Har dock flera grejer jag skulle vilja göra, har en riktigt bra idé på lager. Får försöka lirka in den på något sätt så Eva tror att det är hennes idé… :O)

Men nu skall jag gå och lägga mig, godnatt

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  :O)

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  ´Raija writes:du tror inte ens själv på detta! Kvinnor funkar inte så Fredrik! Det är hon som får dig att tro att det är du som kommit på ideen att lura henne att hon kommit på ideen att ,,,,,,. Det går inte att lura kvinnor! Tro på tant raija med long erfarenhet. Njut nu av det du (ni) åstadkommit tillsammans .Vi övriga är övertygade över din kapacitet, ingen tvivlar.

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Frida writes:HAH! Lycka till med att lura Eva säger jag bara…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s