Idag skall jag prata om min motion om ”sjukfrånvaroförsäkring”

Publicerat: 29 mars, 2010 i Uncategorized

Efter att jag hållit anförandet skriver jag om det här. Vill inte ge mina "antagonister" försprång att läsa vad jag tänker säga innan jag gjort det :O)

Vill även säga att jag gillar Golfklubbens vision om golfbana på Stornäset, jag anser absolut att både Golfare och vi andra får rum tillsammans på området, kör hårt säger jag!
läs mer om det här: http://www.tidningen.ax/article.con?id=21801&iPage=1

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  OK, då förstår jag hur du ser på saken, tack för din åsikt och för att du säger den här!mvhFrille

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Jag tycker att Åland kunde leva upp till de internationella avtal som man har undertecknat och skydda lite skog, rekommendationen är 3 %. Kalhyggen är inte "öppna landskap", inte med de metoder som används. Använd Stornäset till golf, men köp in motsvarande skogsområde till en liten "nationalpark, som får vara orörd! Varför måste man ta just landskapets mark. Du säger ju själv att det finns hur mycket som helst?

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Jag tror att det finns andra som sitter i lådor, både på marken och i luften! Det avverkas som aldrig förr på Åland. Ta er ur groggfåtöljen och ut på landet ett slag. Gå UT UR BILEN och ta er en titt på hur det egentligen ser ut.Dessutom, glesbebyggt är inte det samma som skog! Tydligen kan man inte urskilja kalhyggena och den sönderkörda undervegetationen från luften.

  Gilla

 4. steelfm skriver:

  Alltså ursäkta en som är politiker och dum men vad tycker du man skall göra? Skall vi inte ha öppna landskap? Ska vi inför mer skyddade skogsområden? Du gillar alltså inte att stornäset används för Golf?

  Gilla

 5. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Anonymous måste ha bott i en låda hela livet, för så mycket skog och så lite park som det finns här….

  Gilla

 6. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Det som golfklubben förespråkar påminner om en stadspark typ Djurgården i Sthlm. Skog är skog och park är park. Parker finns det gott om på Åland. Tills vidare finns det inte ett enda skyddat skogsområde, bara "utvecklingsytor"

  Gilla

 7. steelfm skriver:

  Jag har flygit en hel del över Åland och det första man tänker på när man sitter i ett litet plan och tittar ner över landskapet är "bor det ingen här? Otroligt vad glesbebyggt det är och mycket skog det finns" behovet av mer skyddat skogsområde ser jag inte riktigt att behövs ännu….men det är jag det :O)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s